Aquest lloc web fa servir cookies. Accedint als nostres serveis, acceptes la nostra Política de cookies i política de privacitat. Acceptar i tancar

Formulari de ContacteAvís Legal

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, se l'informa que les seves dades personals formaran part d'un fitxer el titular del qual és FINQUES MI CASA SLU amb la finalitat de gestionar la seva recerca de bé immoble ja sigui de compra o alquiler.També consent l'enviament d'informació comercial del seu interès sobre ofertes i serveis del Grup Immobiliari Mi Casa. Si no desitja informació comercial, marqui la casella.

Les seves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat i amb el deure de secret requerits. FINQUES MI CASA SLU ha adoptat les mesures tècniques i organitzatives definides en el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la LOPD 15/1999.

Pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant correu electrònic info@fmicasa.com o per correu ordinari al domicili social de FINQUES MI CASA SLU situat a Sant Just Desvern 08960, Crta Reial n º 102, local A.